Єдина Країна! Единая Страна!
П`ятниця, 17.05.2024, 12:16
Вітаю Вас Гість | RSS

ЗЗСО "Бубнівський ліцей"

Вітаємо Вас на офіційному сайті Бубнівського ліцею Локачинської селищної ради
с
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть даний сайт
Всього відповідей: 34
Ви авторизувались на сайті як?
Всього відповідей: 34
Сьогодні...
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстровано на сайті:
Всього: 66 
Нових за місяць:0 
Нових за тиждень:0 
Нових вчора:0 
Нових сьогодні:0
Лічильник матеріал
Коментарі: 8
Фотографії: 111
Новини: 301
Завантаження: 84
Гостьова книга: 8

Головна » 2019 » Жовтень » 15 » 12.10. 2019 р. Ювілей школи
20:34
12.10. 2019 р. Ювілей школи

12 жовтня Бубнівська школа  І-ІІІ ст. відзначила 50 –річний ювілей з часу заснування.

Обидва приміщення школи, як дві сестри, прикрашені ювілейними стрічками, різнобарвними кульками та квітами посміхались одна одній і всім навколо. Здавалося , взялися б за руки, та їх розділяло полотно головної вулиці села і 20 років життя. Одна – молодша, святкувала тридцятиріччя, друга – п’ятдесятиріччя.

Урочистості розпочалися із освячення та святкового молебня, який здійснив настоятель Свято-Успенського храму отець Богдан.

Проходять колишні випускники й учні про холоднуватими вузенькими коридорами, і кожен розуміє: це ж у цих рідних стінах починалося все, що може нас радувати і непокоїти.  У тиші уроків, на гамірних перервах, у шкільних  справах зріє наше майбутнє. Незабутня екскурсія з класу в клас. Спогади. Хвилювання. Дружні обійми.  Біля входу усіх зустрічали люб’язні старшокласниці, вручали символічні емблеми та солодощі. У фойє гості мали можливість побачити тематичні фотовиставки « Зорепад випускників», « Серце учителя», «Шкільне життя» та зробили  пам’ятні знімки біля фотозони. Під закличні фанфари і теплі  святкові оплески  ведучі Наталія Юхно, Віктор Чабан, Олеся Забуйська, Сергій Крамаренко розпочали святковий концерт. Іванна Чернюк та Діна Лисиця ознайомили присутніх з історією школи.  Від імені школи –ювілярки до усіх звернулись перша її випускниця Тамара Завадська ( Яценюк) і назустріч їй прямує майбутня першокласниця Влада Корольчук. Зворушливим та неповторним був момент подання золотого дзвоника першим випускником школи Анатолієм Політилом та нинішньою випускницею Валерією Бугайчук. З вітальним словом звернувся до всіх директор школи Анатолій Володимирович Вільчевський, вручив подяки ветеранам педагогічної праці, гостям, грамоти сьогоднішнім педагогам. Рідну школу вітали її головні особи    - учні. Пісні, танці, сценічні мініатюри звучали досить переконливо, мелодійно, феєрично. Золотий фонд школи становлять її вчителі. Багато педагогів працювало за цей час у нашій школі.  І кожен з вас, шановні колеги, залишив тут часточку свого серця, свого досвіду.  Школа безмежно вдячна Вам усім, а особливо тим, хто прийшов ще раз її побачити, привітати, пригадати… Школа рада була почути щирі слова вдячності від випускників – Валентини Загреви, Наталії Марцинюк, Діани Приймачук, Ольги Колядюк, Вікторії та Іванни Данилюків. Прекрасні пісенні вітання звучали і від педагогічного колективу.

А запальний вчительський танок глядачі сприйняли на «ура».

Весь захід супроводжувався змістовною презентацією з цікавими та ексклюзивними слайдами. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять про тих випускників і педагогів, чия життєва свічка не догоріла до сьогоднішнього дня, обірвавшись дуже рано. З вітальними словами, нагородами та порарунками до присутніх зверталися сільський староста Руслан Торчинський, голова Привітненської сільської ради Ігор Красовський, начальник гуманітарного відділу  Привітненської сільської ради – Наталія Луцюк, депутат Обласної Ради – Михайло Скоп'юк ,голова Локачинської районної організації профспілки працівників освіти і науки – Володимир Парафін, голова колгоспу «Україна» (1980-1990рр)- Михайло Чижук, батьки засновника «Вілія»  Євгена Дудки- Мирослава та Степан Дудки. Наша школа, весь учнівський і педагогічний колектив щиро вдячні усім за співпрацю та розуміння. Ваша присутність – це честь для нашої школи. Тож хочем висловити подяку спонсорам Володимиру Вавриновичу та Юрію Трушку. На завершення весь зал співав «Многая літа» та прощальні слова до зустрічі.

Фотозвіт

Переглядів: 268 | Додав: uhnmira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Годинник
Форма входу
П`ятниця
17.05.2024, 12:16


ПІБ: Гість
Категорія: Гості
IP адреса: 3.133.7.114
Стать:
На сайті: днів
Ти користувач №
Нових повідомлень:
Браузер: ,
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Бубнівський ліцей © 2024