Єдина Країна! Единая Страна!
П`ятниця, 17.05.2024, 10:33
Вітаю Вас Гість | RSS

ЗЗСО "Бубнівський ліцей"

Вітаємо Вас на офіційному сайті Бубнівського ліцею Локачинської селищної ради
с
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть даний сайт
Всього відповідей: 34
Ви авторизувались на сайті як?
Всього відповідей: 34
Сьогодні...
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстровано на сайті:
Всього: 66 
Нових за місяць:0 
Нових за тиждень:0 
Нових вчора:0 
Нових сьогодні:0
Лічильник матеріал
Коментарі: 8
Фотографії: 111
Новини: 301
Завантаження: 84
Гостьова книга: 8

Головна » 2019 » Травень » 17 » 15-16 05 2019 р. Екскурсія в Умань
15:01
15-16 05 2019 р. Екскурсія в Умань

Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день проведений в інших місцях, дає більше , ніж десять років життя вдома.                                                                                                                       

                                                                                                                                                   Анатоль  Франс

Завдяки  Євгену Дудці - креативному та успішному бізнесмену – аграрію нашого краю була  здійснена екскурсія в м. Умань (15-16 травня), причому це вже друга поїздка за цей навчальний рік .

Що вразило і сподобалось?

Вікторія Ковальчук

-Умань неймовірно красиве місто.Сподобався Уманський аграрний ліцей,Софіївський парк,але особливо вразив Коростишівський гранітний кар’єр у Житомирській області.Дякую за таку поїздку Євгенуові Степановичу Дудці.

Альбіна Пилипчук

-Цікаві місця,нові знайомства,друзі. Позитивно і корисно проведений час,який запам’ятається на все життя.

Зачарував  нас фонтан «Перлина кохання». Ініціатором будівниицтва комплексу фонтанів став народний депутат України -Антон Яценко.  Фонтан потрібно побачити на власні очі і почути. Це неймовірно красиве музично-лазерне шоу.

А ще ми знайшли скульптуру «Закохана пара» подаровану місту тим же депутатом.

Уманський аграрний ліцей-сучасний заклад освіти, який заснував місцевий бізнесмен та громадський діяч – Андрій Дикун. Базуєтьс я ліцей на міністерських програмах та естоно -фінських методиках. Замість класів –екіпажі ,тьютори( вчителі), академічні та професійні  студії, інтегровані дні,візуалізація. Групова робота - обов’язковий і незмінний прицип роботи у ліцеї. Комп’ютери, планшети, використання пошукових систем на уроках дозволені. Дітей вчать самостійно здобувати знання,не зазубрювати.Заохочується власна думка та самопрезентація.Тьютор екіпажу виступає духовним наставником,освітнім адвокатом,вчить бачити сильні сторони,виховує вміння ставити цілі та орієнтуватися у виборі майбутньої професії.Функціонує самоврядувння.Є у ліцеї власні гроші -уали.

Окрасою Умані , безсумнівно, є  дендрологічний парк «Софіївка» , національний скарб України , шедевр паркового мистецтва , гімн жіночності . Адже парк був створений  як подарунок графа Станіслава Потоцького  своїй дружині Софії , красуні – гречанці .

Основою композиції парку стали мотиви давньогрецьких поем Гомера «Іліада» та «Одіссея».   Величні статуї, Долина  циклопів,  Венеціанський місток, Павільйон Флори ,фонтан « Змія», підземна  річка, тераса Муз, Острів  Кохання посеред ставка , а на ньому – храм богині Любові та краси Венери, загадкові  гроти та античні скульптури, дивовижні фонтани та водоспади , Єлисейські поля та екзотичні рослини .       

У парку пропонують ряд розваг: катання на човні ,катамаранах, прогулянка на поромі , катання верхи на конях, каретах, фотографії у стилізованому одязі. Невеличкий базарчик пропонує безліч сувенірів,що знаходять свого власника. Та найголовніше-  кожен відвідувач може насолодитися неймовірною красою, поринути у романтику, легенду та історію цього українського шедевру.

Висловлюємо щиру вдячність  за чудову поїздкуЄвгену Степановичу,пані Світлані,яка супроводжувала нашу групу,екскурсоводу пані Марині за цікаві розповіді,ігри,пісні.

Як сказав Августин Аврелій: «Світ – це книга. І хто не подорожував по ньому – прочитав у ній тільки одну сторінку».                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Наталія Вільчевська-Чабан

Переглядів: 297 | Додав: uhnmira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Годинник
Форма входу
П`ятниця
17.05.2024, 10:33


ПІБ: Гість
Категорія: Гості
IP адреса: 3.147.103.234
Стать:
На сайті: днів
Ти користувач №
Нових повідомлень:
Браузер: ,
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Бубнівський ліцей © 2024