Єдина Країна! Единая Страна!
П`ятниця, 17.05.2024, 12:16
Вітаю Вас Гість | RSS

ЗЗСО "Бубнівський ліцей"

Вітаємо Вас на офіційному сайті Бубнівського ліцею Локачинської селищної ради
с
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть даний сайт
Всього відповідей: 34
Ви авторизувались на сайті як?
Всього відповідей: 34
Сьогодні...
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстровано на сайті:
Всього: 66 
Нових за місяць:0 
Нових за тиждень:0 
Нових вчора:0 
Нових сьогодні:0
Лічильник матеріал
Коментарі: 8
Фотографії: 111
Новини: 301
Завантаження: 84
Гостьова книга: 8

Головна » 2015 » Лютий » 3 » 26.01-30.01.2015р. Тиждень математики, фізики та інформатики.
20:29
26.01-30.01.2015р. Тиждень математики, фізики та інформатики.

З 26 по 30 січня 2015 року в Бубнівській ЗОШ І-ІІІ ст. проходив тиждень фізики, математики та інформатики, мета якого розвиток інтересу до математики, фізики, інформатики та їх істо-рії; опрацювання додаткової літератури із зазначених предметів. Заходи сприяли розвитку логічного мислення, кмітливості, пізнавальних, індивідуальних, творчих і інтелектуальних здібностей учнів, вихованню чесності і доброзичливості під час проведення змагань. Впродовж тижня учні дізнавались багато цікавої та корисної інформації, що сприяло розширенню їх кругозору та заохоченню до отримання нових знань.

 

Відкриття тижня відбулося 26 січня з урочистої лінійки та ознайомленням з планом проведення тижня.

 

Вчитель інформатики Ничипорук О.А. презентував фільм «Інтернет-залежність» та провів соціологічне дослідження на тему: «Соціальні мережі за і проти» для учнів 5 – 11 кла-сів. В ході дослідження було опитано 51 учня, з них 18% зареєстрованих в однокласниках, 10% - у Facebook, і найбільше 64% - Вконтакте, 84% опитаних для передачі даних в інтерне-ті віддають перевагу соціальним мережам.В середньому опитані проводять в соціальних ме-режах по 2-4 години. Соціальні мережі служать для опитаних як засіб спілкування, джерело інформації та засіб знайомства з новими людьми, 27% визнають свою залежність до соц. ме-реж, 31% — частково визнають, а 41% стверджують що не мають ніякої залежності, та майже половина опитаних будуть дуже незадоволені, якщо соціальні мережі зникнуть, і лише 8% зрадіють цьому.

 

Вчитель Куліш І. В. запропонувала учням початкових класів відгадати "Мате-матичні загадки", які демонструвалися на мультимедійному екрані. Найактивнішими були третьокласники, саме вони здобули перше місце. Другокласники - друге місце, а четвертий клас - третє. Корисною виявилась мультимедійна презентація "Цікаво знати", із неї глядачі мали можливість дізнатися про історію виникнення чисел, арифметичні фокуси, ребуси, матема-тичні знаки, стародавні міри довжини, цікавинки про міру маси і довжини, життя та діяль-ність видатних математиків і, звичайно, були запропоновані логічні задачі для старшоклас-ників.

 

А в позаурочний час відбулося свято-конкурс "Знавці математики" між учнями 5, 6, 7 класів. Учні готували домашнє завдання, змагалися у 8 конкурсах: "Розминка", "Склади при-слів'я", "Зайве слово", "Літературний", "Конкурс художників", "Ерудит", "Опиши прилад", "Знайди помилку". На свято завітала учениця 7 класу Ольга Колядюк в ролі "Математики", учасниця Мар'яна Ткачук декламувала вірш "Нуль" С. Маршака, ведучі оголошували конкурси, Олек-сандр Гресь та Мар'яна Романішина розіграли сценку "Учень і Вчитель" (йшлось про те, що буває як неправильно розв'язувати задачі). Перемогли найстарші - учні 7 класу, друге місце посіли - шестикласники, а третє - учні 5 класу.

 

Вчителем фізики Баран Г.В. для учнів 7 класу був проведений виховний захід «Фізика навколо нас», де відбувалося знайомство учнів з тим, що чекає їх при вивченні фізики в усьому курсі предмету. Захід відбувався у вигляді гри між командами учнів класу. Демонструвалися цікаві досліди, з якими учні ознайомляться пізніше під час вивчення фізики. До проведення цього уроку залучили старшокласників. Цей захід приніс незабутні враження не лише тим учням, які вже вивчають фізику, а й тим, які незабаром будуть це робити. Різноманітні явища, досліди, прилади викликають неймовірне захоплення, а також заохочення до вивчення фізики. Для 9 класу був проведений нестандартний урок у вигляді семінару на тему « Електричний струм у різних середовищах».

 

Вчитель математики Юхно М.А. провела математичну інтелектуальну бізнес-гру з історії математики «Я знаю все!» з учнями 8-11 класів. Команди цих класів із задоволеним змагалися у різноманітних конкурсах, демонструючи кмітливість, винахідливість, творчість, знання математики, вміння бути єдиною командою, діяти згуртовано, ставитися з повагою до товаришів поповнюючи свій капітал знаннями. Перемогу у цій боротьбі отримали учні 9 класу. З захопленням учні 5-11 класів розгадували цікаві математичні ребуси, підготовлені Юхно М.А.

Приємно, що учні молодших класів теж активно долучаються до даної діяльності. Для них вчителем Гомон В.М. було організована гра-змагання між учнями 3,4 класів «З матема-тикою ми дружимо».

 

Активних учасників і переможців було нагороджено грамотами і дипломами та соло-дкими призами.

 

Тиждень математики, фізики та інформатики приніс незабутні враження всім учням.

 

Переглядів: 539 | Додав: uhnmira | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Годинник
Форма входу
П`ятниця
17.05.2024, 12:16


ПІБ: Гість
Категорія: Гості
IP адреса: 3.133.7.114
Стать:
На сайті: днів
Ти користувач №
Нових повідомлень:
Браузер: ,
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Бубнівський ліцей © 2024