Єдина Країна! Единая Страна!
П`ятниця, 17.05.2024, 13:36
Вітаю Вас Гість | RSS

ЗЗСО "Бубнівський ліцей"

Вітаємо Вас на офіційному сайті Бубнівського ліцею Локачинської селищної ради
с
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть даний сайт
Всього відповідей: 34
Ви авторизувались на сайті як?
Всього відповідей: 34
Сьогодні...
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстровано на сайті:
Всього: 66 
Нових за місяць:0 
Нових за тиждень:0 
Нових вчора:0 
Нових сьогодні:0
Лічильник матеріал
Коментарі: 8
Фотографії: 111
Новини: 301
Завантаження: 84
Гостьова книга: 8

Головна » 2016 » Грудень » 13 » Вогник хай творить лиш тільки добро
08:56
Вогник хай творить лиш тільки добро

Фотозвіт 

В кінці листопада учні 3 класу Бубнівської ЗОШ I –IIIст. під керівництвом класовода Вільчевської О.П. провели цікавий і змістовний захід на тему "Вогник хай творить лише тільки добро!"

На святі були ведучі Ірина Ткачук і Іванна Чернюк, які у віршованій формі повідомили, що вогонь може бути корисним і шкідливим. Прийшов і Вогонь(В.Юрчук) з Сірником(А.Сидорчук), Лисичка(І.Дмитрук), пожежні(Капітула І., Шуляк А.). Тут була і літературна вікторина, загадки, вірші, міні-вистава на протипожежну безпеку, мультимедійна презентація "Хай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває", мультфільм "Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа", пісні, прислів'я, поради пожежного Гасивогонька, робота з плакатами, захист малюнків, ігри, статистичні факти.

А тато третьокласника В.Юрчука, Іван Олександрович, допоміг організувати екскурсію у музей Волинського гарнізону пожежно-рятувальної служби м. Луцька, так як він працює рятівником у аварійно-рятувальному загоні.

Екскурсовод цікаво і доступно розповіла школярам про створення пожежної частин в Луцьку, її подальші шляхи розвитку і становлення. Багато різноманітних експонатів, панорам, які розміщені у п'ятьох залах, справили незабутні враження. Діти дізналися про бойові будні рятувальників і побачили пожежну техніку, аварійно-рятувальне обладнання, яке рятувальники використовують в роботі.

З гордістю повідомила, що волиняни здобули срібло на чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту і золото на всеукраїнських змаганнях.

Ще подивились фільм і мультфільм про безпеку людей. Девіз рятувальників залишається незмінним:"Запобігти, врятувати, допомогти". Діти нашої школи впевнені, що професія рятівника —найпочесніша і найгероїчніша.

Аварійно-рятувальний загін, його підрозділи забезпечені спеціальною технікою для надання допомоги людям під час різного роду надзвичайних ситуацій -ДТП, з-під обрушених конструкцій, при знешкодженні вибухонебезпечних предметів та хімічних речовин.

Школярі побували в кабінах машин, які були в гаражі пожежно-рятувальної служби. Іван Олександрович Юрчук показав спеціальний гідравлічний інструмент, яким розрізають кузов автомобіля і визволяють пасажирів. Дозволив повправлятися учням цим інструментом. Спостерігали, як працює шанцевий інструмент, за допомогою якого рятувальники деблокують людей у аваріях.

Екскурсія закінчилась чаюванням з тістечком у робочій їдальні і незабутніми враженнями.

                                                                      Наталія Вільчевська-Чабан,

                                                                   вчитель Бубнівської ЗОШ I-IIIст.

Переглядів: 445 | Додав: aliosha94 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Годинник
Форма входу
П`ятниця
17.05.2024, 13:36


ПІБ: Гість
Категорія: Гості
IP адреса: 18.222.184.0
Стать:
На сайті: днів
Ти користувач №
Нових повідомлень:
Браузер: ,
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Бубнівський ліцей © 2024